Canon 6D

DSLR, SLR, RF...

Re: Canon 6D

Příspěvekod standa.foto » 31 bře 2013, 22:07

No, zatím si hraju jen s AF skly, ale časem budu muset M42 otestovat. Každopádně díky za rady. Prozatím jen malý test 6D na vysoká ISO, maximální spokojenost. Jak tam dostanu pevný sklo, asi ho nesundám :)
Canon 6D, Canon 40D, SMC Takumar 50/4, SMC Takumar 35/3.5, MC Sonnar 135/3.5, Pentacon 50/1.8, Tamron 24-70 2.8 VC, Canon 18-55 IS, Canon 70-300 IS USM, Blesk 580exII
Uživatelský avatar
standa.foto
 
Příspěvky: 60
Registrován: 23 zář 2009, 22:51
Bydliště: Praha

Re: Canon 6D

Příspěvekod standa.foto » 02 čer 2013, 20:47

Tak jsem dneska zkoušel manuální skla, ale vůbec se mi to nepodařilo rozchodit. Kdykoliv stisknu spoušť, tak dostanu je Error, že nejde komunikace mezi tělem a objektivem. Lze to nějak obejít? Redukci používám s čipem.

Díky za každý tip!
Canon 6D, Canon 40D, SMC Takumar 50/4, SMC Takumar 35/3.5, MC Sonnar 135/3.5, Pentacon 50/1.8, Tamron 24-70 2.8 VC, Canon 18-55 IS, Canon 70-300 IS USM, Blesk 580exII
Uživatelský avatar
standa.foto
 
Příspěvky: 60
Registrován: 23 zář 2009, 22:51
Bydliště: Praha

Re: Canon 6D

Příspěvekod karcer » 03 čer 2013, 02:59

Jeden bych měl. Vytrhnout a zahodit čip. Už jsem to jednou absolvoval :twisted:
Panove z Yale radi co na "blbejsi naladu". Co tahle vice zkoumat jak na Special K reaguje mozek zdravy a ve vyssich dávkách? 16:35min to nejdulezitejsi.. http://tinyurl.com/j7dhsx3 http://tinyurl.com/jgntfxh http://tinyurl.com/hl4dvfz
Uživatelský avatar
karcer
 
Příspěvky: 2288
Registrován: 21 říj 2009, 23:58
Bydliště: Maroubra Sydney

Re: Canon 6D

Příspěvekod standa.foto » 03 čer 2013, 10:38

Vytrhnout kvůli špatnému čipu nebo vůbec čip v redukci nepoužívat? Někde redukci bez čipu mám, takže zkusím a budu jen rád, pokud to zabere. Díky!
Canon 6D, Canon 40D, SMC Takumar 50/4, SMC Takumar 35/3.5, MC Sonnar 135/3.5, Pentacon 50/1.8, Tamron 24-70 2.8 VC, Canon 18-55 IS, Canon 70-300 IS USM, Blesk 580exII
Uživatelský avatar
standa.foto
 
Příspěvky: 60
Registrován: 23 zář 2009, 22:51
Bydliště: Praha

Re: Canon 6D

Příspěvekod karcer » 03 čer 2013, 20:50

Myslel jsem kvůli špatnému čipu :smile:
Panove z Yale radi co na "blbejsi naladu". Co tahle vice zkoumat jak na Special K reaguje mozek zdravy a ve vyssich dávkách? 16:35min to nejdulezitejsi.. http://tinyurl.com/j7dhsx3 http://tinyurl.com/jgntfxh http://tinyurl.com/hl4dvfz
Uživatelský avatar
karcer
 
Příspěvky: 2288
Registrován: 21 říj 2009, 23:58
Bydliště: Maroubra Sydney

Re: Canon 6D

Příspěvekod standa.foto » 03 čer 2013, 21:57

Čip jsem utrhl a rázem to fotí. Nechápu to, na Canon 40D v pohodě. Díky!
Canon 6D, Canon 40D, SMC Takumar 50/4, SMC Takumar 35/3.5, MC Sonnar 135/3.5, Pentacon 50/1.8, Tamron 24-70 2.8 VC, Canon 18-55 IS, Canon 70-300 IS USM, Blesk 580exII
Uživatelský avatar
standa.foto
 
Příspěvky: 60
Registrován: 23 zář 2009, 22:51
Bydliště: Praha

Sdílení stránky na sociálních sítích





Předchozí

Zpět na Aparáty

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron